Terug

Nieuws

Woensdag 2 april: conferentie Ontmoet Autisme

Van zaterdag 29 maart tot en met zaterdag 5 april is het weer landelijke autismeweek. In deze week zijn er tal van initiatieven om aandacht te vragen voor autisme. Het AutismeCafé, Autismenetwerk ZHZ, Boba GGZ, MEE DS/AV en Yulius Autisme bundelen de krachten en organiseren samen op woensdag 2 april een grote conferentie met een wervelend programma.

Het thema van de autismeweek is ‘Ontmoet Autisme’. Het programma van de conferentie is natuurlijk afgestemd op dit thema. De middag begint met een smakelijke lunch waarna een gezamenlijke aftrap zal plaatsvinden. Vervolgens kunnen de aanwezigen rekenen op workshops met een zeer divers karakter: denk aan onderwerpen als de transitie jeugdzorg, de nieuwe DSM, autisme in andere landen en een basiscursus autisme. De avond is voor zessen afgelopen en natuurlijk is er volop ruimte om te netwerken en informatie in te winnen van de verschillende organisaties die zich bezighouden met autismezorg.

Het evenement is helaas al helemaal volgeboekt. Volgend jaar organiseren wij weer leuke activiteiten tijdens de autismeweek. Houd deze website in de gaten voor meer informatie.