Terug

Voor verwijzers

Consultatie en second opinion

Wanneer u niet zeker weet of u een cliënt naar Yulius wilt verwijzen of als u andere (inhoudelijke) vragen heeft, kunt u contact opnemen met ons.

Telefonisch spreekuur

Indien u behoefte heeft aan een kort inhoudelijk consult kunt u contact opnemen met ons via het telefonisch spreekuur. Mogelijk volgt hieruit een verwijzing voor intensiever consult, second opinion, diagnostiek en/of behandeling. Ook kunt u hier terecht wanneer het gaat om om vragen over deskundigheidsbevordering van mensen met autisme. Onze GZ-psychologen zitten voor u klaar. 

U kunt elke donderdag van 12.00 tot 13.00 bellen naar 088 405 33 44.

Het is ook mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen door een e-mail te sturen naar autismespreekuur@yulius.nl of door dit formulier in te vullen. Eén van onze GZ-psychologen neemt dan contact op.

Second Opinion

Yulius Autisme biedt de mogelijkheid tot het uitvoeren van een second opinion. Dit betreft een kortdurend diagnostisch traject waaruit behandeladvies kan volgen. Uitgangspunt voor dit advies is dat u  zelf weer verder kunt  met een cliënt. Een second opinion is altijd tijdelijk en aanvullend op de bestaande zorgverlening. Mede hierdoor kunnen wij second opiniontrajecten aanbieden buiten de reguliere wachtlijst om. Verzoeken tot een second opinion kunnen worden ingediend bij het telefonische spreekuur Autisme of via Aanmelding en Informatie. Klik hier voor meer informatie over second opinion.

Voor al uw andere vragen kunt u terecht bij Yulius Aanmelding & Informatie, kinder- en jeugdpsychiatrie en autisme
088 405 1111
(ma t/m vr 9.00u-17.00u)